Mobicare Oy ja Köllikkäukko ovat solmineet toisen sponsorisopimuksen koskien extrme triathlon Janosik-projektia

Köllikkäukko otti haasteeksi Xtri world tour kilpailun Slovakiassa, Extreme triathlon Janosik. Kilpailu on hyvin vaativa ja olosuhteita ei pysty ennustamaan, mutta kilpailun ajankohta ja nousumetrit antavat haasteensa kilpailijoille. Kilpailu alkaa 1.9. 2018 puolen yön aikaan. Se tarkoittaa sitä, että uinti 3,8 km uidaan pimeässä, pyöräilyosuus 180 km ajetaan myös osin pimeässä. Juoksuosuus 42,2 km juostaan melko vaativassa maastossa ja profiilissa.

Kilpailu on omahuoltoinen. Omahuoltoisissa kilpailuissa kilpailijalla täytyy olla huoltajat ja huoltoauto mukana. Lisäksi toisen huoltajan täytyy juosta 42,2 km kilpailijan mukana maaliin asti ja kiinnostuneet voivat seurata kilpailijan etenemistä pebbelin avulla.

Kilpailun kotisivut: www.svkxtri.com

Köllikkäukko ottaa matkaan mukaan PEBBELL 2 WATERPROOF-paikannuslaitteen ja menoa voit seurata kotisivujemme kautta kilpailupäivänä www.mobicare.fi/mobicare-oy-ja-kollikkaukko

 

Mobicare Oy tuo reaaliaikaisen paikannuksen Pebbell 2 Waterproof-paikannuslaitteella. Jussia voit seurata tämän sivun kautta olevan linkin kautta.

 

 

Seuraa Jussia liveseurannan kautta

Käytämme Jussin paikannuksessa Pebbell 2 Waterproof-paikannuslaitetta.

Pääset katsomaan Jussin liveseurantaa alla olevan linkin kautta.

Kirjaudu liveseurantaan tästä.

Käyttäjätunnus: jussikiira2@gmail.com
Salasana: Jussi

You can follow Jussi via the link below

Click here

Username: jussikiira2@gmail.com
Password: Jussi

If You want more information about device, please contact timo.kahkonen(at)mobicare.fi

 

 

 


 
 

Mobicare Oy ja Köllikkäukko ovat solmineet sponsorisopimuksen koskien Celtman-projektia

Jussi Kiiran ensimmäinen tulikaste on Lanzarotella. Ironman Lanzarote on yksi maailman kovimmista täydenmatkan triathlonkilpailuista. Kilpailu alkaa 3,8 km uinnilla, jonka jälkeen on 180 km pyöräily todella rankalla, erittäin tuulisella ja mäkisellä reitillä. Myös kuumuus on yksi haastava tekijä tällä tuliperäisellä saarella. Kilpailun viimeinen laji on maraton eli 42 km juoksu. Kilpailussa on viralliset huoltopisteet mistä saa juomaan ja muuta tankkausta. Kilpailu on 20.5.2017.

 

 

 

 

 

 

 

Skotlannissa järjestettävä Extreme triathlon Celtman on olosuhteiltaan kylmä ja arvaamaton triathlon kilpailu. Kilpailu alkaa 3,4 km uinnilla, noin 10 asteisessa meduusoita vilisevässä merivedessä. Pyöräilyosuus on 202 km Skotlannin mäkisessä, tuulisessa ja kylmässä maastossa. Juoksuosuus on kuitenkin se rankin. Maraton 42 km juostaan Torridonin vuorten yli. Sään lisäksi haasteelliseksi kilpailusta tekee virallisten huoltopisteiden puuttuminen. Juoksuosuudelle on otettava huolto ja ”selviytymisvarusteet” kannettavaksi. Kilpailun järjestäjä on määrännyt pakolliset varusteet ja tarkistaa ne ennen kilpailua että jokaisella kilpailijalla on käsketty varustus. Kilpailu starttaa 17.6.2017.

 

 

 

 

 

Kuka Jussi on?

Olen 46-vuotias suomalainen hieman ylipainoinen mies. Olen ammatiltani ”moniosaaja” eli teen monia asioita mahdollisimman ammattitaitoisesti ja tällä hetkellä olen kuljetusalan ammattilainen hyvällä työnantajalla. Ajan koneita veturista trukkeihin. Tehtävät eivät tosin vastaa koulutusta, johon aikoinaan koulut kävin, mutta olen kuitenkin mielestäni hyvässä työpaikassa ja hyvällä työnantajalla. Olen ollut myös rauhanturvaajana maailmalla neljässä operaatiossa Lähi-idässä, Balkanilla ja ”A-landissa”. Syy, miksi olen ollut rauhanturvaajana, on ollut työttömyys ja kokemusten hakeminen. Kokemuksia olen todellakin sieltä saanut. Tämän kautta ehkä sotilasurheilulajit ovat olleet lähellä sydäntäni.

Lähde yhteistyökumppaniksi Köllikkäukolle, saat 30 euron tuella T-paidan ja nimi Celtman videon lopputekstiin. Jos haluat paidan, niin laita nimesi ,yhteystietosi, paidan koko ja haluatko teknisen vai tavallisen T-paidan e-mailiin kollikkaukko(at)gmail.com
 

 

Mobicare sosiaalisessa mediassa