Mobicare Pebbell -seurantalaite

Mobicare Pebbell on erittäin pieni, kevyt ja kevyesti mukana kulkeva paikannuslaite jolla luot turvaa läheisillesi.
Mobicare Pebbell turvaa lapsesi koulumatkaa ja sinulla itselläsi on turvallinen olo tietäen missä lapsesi liikkuu.
Vanhukset voivat turvautua paikantimen monipuolisiin ominaisuuksiin tietäen, että napin painalluksen takana apu on nopesti saatavilla jos tarve sitä vaatii.

Paikannuslaite soveltuu myös:

  • – marjastajille
  • – metsästäjille
  • – kalastajille
  • – moottorikelkkailijoille
  • – veneilijöille
  • – retkeilijöille

Katso PEBBELL-käyttöohje tästä.
Katso PEBBELL 2 WATERPROOF käyttöohje tästä
Katso PEBBELL 2 WATERPROOF pikaohje tästä

 

Tyylikäs muotoilu ja raikkaat värit

Mobicare PEBBELL -seurantalaitteet ovat pienikokoisia ja kulkevat näppärästi esimerkiksi avaimenperässä. Väreinä saatavilla sininen, pinkki, vihreä ja musta.

 

 

 

Raja-aluehälytys – geofence

Laitteen monipuolisen ohjelmoinnin ansiosta voit soveltaa sitä moniin eri käyttötarkoituksiin. Raja-aluehälytyksen ansiosta saat välittömästi viestin kun laite liikkuu ennalta määrätyn alueen sisäpuolelle tai vaihtoehtoisesti alueelta pois.

 

 

Mobicare PEBBELL toimii myös hätäpuhelimena

SOS-painikkeen ansiosta laite lähettää ennalta määriteltyihin numeroihin Google Maps-linkin jossa näkyy laitteen sijainti. Välittömästi paikkatietojen lähetyksen jälkeen Mobicare PEBBELL soittaa puhelun ohjelmoituihin puhelinnumeroihin. Laitteeseen voit ohjelmoida kolme eri puhelinnumeroa.

 

 

Smart Tracking -paikannuspalvelu

Laitteen GPRS-yhteyden ansiosta laitteen liikkeitä voit seurata myös tietokoneen kautta. Tracking -paikannuspalvelu mahdollistaa mm. reaaliaikaisen paikannuksen ja historiatietojen selauksen. Valitset vain ajankohdan, ja palvelu piirtää reitin laitteen liikkeistä.

 

 

Pebbell on myös varashälytin

Geofence -toiminnon ja pienen kokonsa puolesta PEBBELL toimii myös varashälyttimenä. Laite on helppo piilottaa esim. autoon, moottoripyörään, skootteriin, veneeseen, asuntovaunuun…

 

mobicare pet-pebbell lemmikeille

Mobicare PET PEBBELL on pieni, kevyt ja vesitiivis GPS-seurantalaite rakkaalle lemmikillesi. Yhdellä tekstiviestillä laite lähettää sinulle puhelimeesi Google Maps-karttalinkin josta näet lemmikkisi sijainnin.

Laite tallentaa GPRS-yhteyden avulla pilvipalveluun reaaliaikaista tietoa lemmikkisi liikkeistä. Historiatietoja pääset seuraamaan selainpohjaisen Smart Tracking -järjestelmän kautta.

Aluehälytys:

Voit määritellä lemmikillesi liikkumisrajat Geofence-toiminnon avulla. Laite hälyyttää jos lemmikki poistuu ennalta määritellyltä alueelta.

 

Kestävä kaulapanta

PET PEBBELL -seurantalaite toimitetaan käyttövalmiina pakettina, SIM-kortti asennettuna.
Katso pikaohje tästä.
Katso käyttöohjeet tästä.

 

 

 

Mobicare sosiaalisessa mediassa