”Köllikkäukko” Jussi Kiiran seuraava koitos Tahko Triathlon-festivaaleilla 5.8.2017

Finntriathlon Tahko kruunaa triathlonkauden tarjoamalla laajan kattauksen eri matkavaihtoehtoja. Valikoimaan kuuluu lasten triathlon, Savolainen perusmatka, 1/2- ja kuninkuusmatkana järjestettävä täydenmatkan kilpailu, joka on vuosina 2017 ja 2018 samalla SM-kilpailu. Tahkon puitteet hakevat vertaistaan maailmalta triathlontapahtuman näyttämönä. Laaja majoitus- ja palveluverkosto takaavat ainutlaatuisen elämyksen kaikille unohtamatta jo klassikoksi muodostuneita jatkobileitä Piazzalla.

Finntriathlon Tahkolla voit kokea triathlonkilpailujen parhaat palat. Uinti tapahtuu Tahkolahdella ja veteen hypätään Suomen pisimmältä ponttoonisillalta. Tahkolahti tarjoaa sanoinkuvailemattoman kauniit maisemat jylhine kalliorinteineen. Kilpailijoille huippuhetken takaa uinti sillan alta, aivan kosketusetäisyydeltä yleisöstä.

Pyöräilyosuudella voit aistia todellista erämaamaisemaa keskellä karhujen ja susien valtakuntaa sekä nauttia erittäin hyväpintaisesta ja hilpeästi mutkittelevasta ja kumpuilevasta tiestä. Juoksuosuudella mitataan todella, mistä triathlonisti on tehty. Reitti kiertää Tahkon keskusten liepeillä ja sattuupa reitille yksi nousukin.

Seuraa  Jussia livenä osoitteessa http://www.mobicare.fi/mobicare-oy-ja-kollikkaukko

Käyttäjätunnus ja salasana löytyvät sivuilta…TSEMPPIÄ JUSSILLE!